کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

اختصاص حداقل ۷ نفر از فهرست شورای ائتلاف به زنان

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی حضور زنان در فهرست نهایی شورای ائتلاف را حداقل ۷ نفر اعلام کرد و گفت: در صورت انتخاب افراد شایسته و اصلح دیگر امکان افزایش بانوان به این تعداد وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 18
کد خبر: ۲۲۸۹۴۵

به گزاش راهبرد معاصر؛ زهره الهیان روز یکشنبه (۲۹ بهمن) با حضور در غرفه ایرنا در بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران که در مصلی امام خمینی(ره) در حال برگزاری است، درباره فضای انتخاباتی کشور گفت: شورای ائتلاف نیروهای انقلاب از تعدادی احزاب موثر، فعلان اجتماعی و سیاسی که در مجموع ظرفیت بزرگی در سراسر کشور پدید آوردند تشکیل شده و ان شا الله با شعار وحدت در فضای انتخاباتی جامعه تاثیر خود را جامعه و فضای انتخابات خواهد گذاشت.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: شورای ائتلاف نیروهای انقلاب همواره رایزنی با گروه‌های مختلف را در دستور کار داشته تا همراه با رای حداکثری در انتخابات حضور پیدا کند. البته شورای ائتلاف رقابت‌هایی که منجر به تخریب فرسایشی جبهه انقلاب شود به صلاح کشور نمی‌داند و رهبر معظم انقلاب امروز در فرمایشات خود به این موضوع اشاره داشتند که سیاه نمایی و التهاب در فضایی سیاسی کشور نباید رخ دهد.

الهیان تاکید کرد: شورای ائتلاف با رویکرد ایجابی و پرهیز از تخریب جریان خودی و رعایت فضای عقلانی و انتخاباتی، فضای انتخابات را دنبال می‌کند.

وی با اشاره به هزار و چهارصد نفری که برای حضور در شورای ائتلاف اعلام آمادگی کرده بودند، یادآور شد: در فرآیندی بر اساس مصاحبه‌هایی که انجام شد، این تعداد به فهرست ۹۰ نفره رسید که از این تعداد ۱۰ نفر از فعالان سیاسی خواهند بود تا در نهایت به فهرست نهایی ۳۰ نفره تهران برسیم.

الهیان درباره تعداد حضور بانوان در فهرست نهایی شورای ائتلاف توضیح داد: بر اساس نشست هایی که در شورای مرکزی با حضور آقای دکتر حداد عادل انجام شد، حداقل ۷ نفراز فهرست نهایی شورای ائتلاف به بانوان اختصاص خواهد یافت.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: در نشست مذکور تاکید شد، اگر بر اساس شایسته سالاری، بانوان دیگری بودند که شایسته حضور در فهرست نهایی شورای ائتلاف قرار داشتند، اضافه بر این تعداد، بانوان دیگری در فهرست نهایی گنجانده شوند که آقای دکتر حداد عادل با این موضوع موافقت کردند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار